Project omschrijving

Evado live bij Fortuna Sittard

TSS heeft aan Fortuna Sittard een Evado narrowcasting oplossing geleverd bestaande uit Evado Cloud CMS, Evado design software voor templates en Evado  players. De schermen die zijn ingezet zijn DNP Laserpanel schermen van 100” die via een short throw projector worden aangestuurd.

Doelstelling

Realiseren van een publicatie netwerk van 6 keer een 100”scherm inclusief Evado narrowcasting in combinatie met een broadcasting signaal via de Evado streamer. Dit netwerk gaat zorgen voor broadcastuitzendingen in combinatie met advertising via de Evado narrowcasting

Resultaat

De schermen hangen op diverse plekken in het stadion van Fortuna Sittard waaronder algemene ruimtes, horeca en skyboxen. Van de 100 inch totale schermgrootte wordt 80 inch gebruikt voor het broadcastsignaal. Dit betreft vaak de live registratie van de wedstrijd. Het overige gedeelte van het scherm wordt gebruikt voor advertising. Hierbij worden onderin het scherm landelijke advertenties getoond ( naast Fortuna draaien en nog meer dan 100 sportlocaties met deze oplossing). Aan de zijkant worden lokale advertenties getoond.

De Evado narrowcasting player en de Evado streamer mengen real-time het beeld tot een uitzending.

Specificatie

Software:
Evado CMS cloud
Evado Designer
6 x Evado Player licentie

Hardware:
6 x Evado professional player
6 x Evado streamer
6 x DNP Laserpanel display

Service:
Evado CMS redactie training van de gebruikers
Evado Designer training om zelfstandig templates te kunnen maken

Over de klant

Fortuna Sittard is de betaald voetbal organisatie in de gemeente Sittard-Geleen. Fortuna Sittard is in 1968 onstaan na een fusie tussen Sittardia en Fortuna ’54. Fortuna Sittard is in het seizoen 2018/2019 actief op het hoogste niveau in Nederlandse professionele voetbal: de Eredivisie.