Evado, het platform voor digitale visuele communicatie, is sinds kort ook live bij Intersport Gardenz. Deze locatie van Intersport is een uitbreiding van het sport advertising van xScreen Interactive in samenwerking met TSS. De content op het scherm is een combinatie van een live stream die wordt gecombineerd met advertising. Het betreft hier zowel advertenties van de sportmerken die Intersport in haar assortiment heeft als landelijke adverteerders.

De live stream toont een sport broadcast kanaal zoals bijvoorbeeld Ziggo Sport. Via narrowcasting technieken worden er dan vervolgens via het Evado platform advertenties aan de uitzending toegevoegd. De advertising zorgt voor de financiering van het totaal aan systemen en services.
De configuratie bestaat uit een Evado narrowcasting player die het beeld toont via een short throw projector op een 100 inch DNP Laserpanel scherm.

Michel Bons, Director Marketing & Sales bij TSS stelt: ”Het is mooi om te zien hoe de propositie van xScreen steeds bredere toepassingen krijgt.” ”Waar gestart is in de sportwereld zien we nu ook dat de oplossing goed in te zetten is in retail omgevingen”. “Met name door de unieke mogelijkheid van ons Evado platform waarbij we live streaming kunnen combineren met narrowcasting functies is deze toepassing een groot succes.

Het sportnetwerk van xScreen en TSS bestaat inmiddels uit bijna 200 locaties en blijft in snel tempo doorgroeien. Clubs zoals Fortuna Sittard en MVV en tal van andere voetbal clubs en hockey clubs maken dagelijks gebruik van de mogelijkheden van het Evado systeem. TSS is binnen de samenwerking verantwoordelijk voor het netwerk en alle gerelateerde systemen. xScreen verzorgt de commerciële uitrol van het netwerk alsmede de advertentie verkoop.

Over Intersport Gardenz – Sport to the People

Dit is de eerste winkel in Europa volgens het geheel nieuwe concept van Intersport. Minimaal 100 m2 per aangeboden sport: tennis, voetbal, running, fitness, wandel en outdoor, bad en beach, zaalsport, hockey, funsport en vechtsport. En een unieke 100 m2 Under Armour.

Evado narrowcasting bij Intersport