Project omschrijving

Bezoekers optimaal informeren en activeren

Alle locaties van de Family Leisure Company waren tot en met 2020 onderdeel van Optisport. Na een management buy out zijn o.a. de Avontura en Krazy Kangaroo locaties overgegaan naar de nieuwe organisatie. Vanuit de samenwerking tussen TSS en Optisport op het gebied van narrowcasting was er al contact én hingen er op meerdere locaties al schermen die voorzien waren van Evado narrowcasting players. De wens om optimaal te kunnen blijven communiceren richting bezoekers was ongewijzigd en de stap om de samenwerking vanuit de nieuwe organisatie verder door te zetten was dan ook snel gemaakt.

 Narrowcasting migratie

Nadat we met zowel Optisport als de Family Leisure Company overeenstemming hadden bereikt over het opsplitsen van de bestaande narrowcasting omgeving zijn we direct aan de slag gegaan. We hebben een nieuwe CMS omgeving opgezet en alle locaties van Avonture en Krazy Kangaroo die over moesten daar naartoe overgezet. Omdat het nieuwe CMS een andere URL kreeg hebben we daarna ook de nieuwe player instellingen doorgegeven zodat Family Leisure Company de instellingen van players zelfstandig kon aanpassen. Tegelijkertijd is de layout en huisstijl van de content aangepast zodat alle schermen ook een uitzending in de nieuwe huisstijl hadden.

Uitbreiding van het netwerk met meer locaties

De organisatie is snel aan het groeien en na de start met 8 locaties met 19 schermen en players hebben we al diverse locaties mogen toevoegen of uitbreiden. Zo zijn de nieuwe locaties in Almere, Aalsmeer, Zwolle en Apeldoorn met één of meerdere schermen en players toegevoegd. Daarnaast hebben we de locaties in Breda en Roosendaal met een extra player uitgebreid en staan en nog meer uitbreidingen op de rol.

Ook bij de locaties van de Family Leisure Company is er een wens om in de uitzendingen informatie en advertising te gaan afwisselen. Op deze manier worden de bezoekers niet alleen optimaal geïnformeerd, aangezet tot een aankoop in de horeca maar leveren de informatieschermen daarnaast ook nog extra inkomsten op. Nu de locaties weer open zijn hebben we de gesprekken hierover ook weer ingepland.

Over Family Leisure Company

Family Leisure Company heeft 12 indoor speelparadijzen en 6 trampolineparken. Onze medewerkers willen iedere dag het leukste avontuur aanbieden aan onze (jonge) gasten.De groep bestaat uit diverse locaties. De Avontura kinder speelparadijzen die met de vertrouwde gezichten van mascottes Okke & Pi, gevarieerde horeca en natuurlijk veilige speeltoestellen en attracties garant staan voor uren plezier. Daarnaast zijn er Krazy Kangaroo trampoline parken. Deze locaties bieden een complete experience voor beginnende tot gevorderde trampoline springers, begeleiders én toeschouwers. Je kunt je uitleven in de verschillende area’s en de coolste tricks oefenen. Ook hier kunnen toeschouwers genieten in de horeca met een ruim aanbod vers bereide producten.

Als laatste zijn er ook een aantal Funzone locaties. Op deze locatie kan je naast een Avontura en/of Krazy kangaroo ook nog diverse andere leuke activiteiten vinden. Hieronder een overzicht val alle activiteiten die door Family Leisure Company.

Family Leisure Company Facts

18 Locaties
12 Binnenspeeltuinen
6 Trampolineparken
3 Squashlocaties
2 Lasergame
2 Sporthallen
1 Fitness
1 Escaperoom
1 Glowgolf
1 Bowlingbaan
1 Pannenkoekenrestaurant

Family Leisure Company telt in totaal ruim 250 medewerkers.

Project details:

  • Klant: Family Leisure Company (Avontura, Krazy Kangaroo, Funzone)

  • Regio: Landelijk

  • Aantal locaties: 12

  • Aantal schermen: 27

  • Oplossing: narrowcasting & broadcasting

  • Toepassing: Branding, interne communicatie, externe communicatie, Sales, Advertising

  • Opgeleverd: Q1 2021