Project omschrijving

Informatiekanaal en narrowcasting vakantiepark Sallandshoeve

Naar aanleiding van de gerealiseerde video reference case bij Recreatiepark de Leistert en publicatie hiervan op LinkedIn, is het contact tot stand gekomen met Vakantiepark Sallandshoeve. Uit de gesprekken kwam duidelijk naar voren dat er behoefte was aan een informatiekanaal voor de vakantiebungalows in het vakantiepark. De ervaring en geleverde diensten bij andere vergelijkbare vakantieparken hebben geleid tot de samenwerking met de Sallandshoeve.

Welke eisen zijn gesteld aan de software?

De volgende functionele en technische eisen zijn er gesteld aan het narrowcasting platform:

  • Gebruiksvriendelijk systeem;
  • Zelf kunnen maken en aanpassen van templates via de Evado Designer software;
  • Vervangen van de traditionele informatiemap voor een digitaal informatiekanaal;
  • Snel en makkelijk kunnen aanpassen van communicatieboodschappen.
Sallandshoeve

Informatiemap in een vakantiepark vervangen door een digitaal informatiekanaal

De schermen bevinden zich allemaal in de huiskamer van de vakantiebungalows. Het TV signaal komt binnen in het “signaal overname punt” en hier bevindt zicht ook de HDMI modulator voorzien van 4 HDMI inputmodules. De narrowcasting player is verbonden via HDMI en distribueert op deze manier alle parkinformatie naar alle vakantiebungalows. Er zijn 2 extra kanalen toegevoegd aan de bestaande kanaallijst. Op deze manier wordt de traditionele informatiemap vervangen voor een digital signage oplossing.

Promotie van het entertainmentprogramma via narrowcasting

Deze oplossing maakt het mogelijk dat informatie snel en makkelijk aangepast kan worden en daardoor altijd actueel voor de bezoeker is. Omdat het bereik groot is in de vakantieperiodes, worden deze informatiekanalen ook ingezet voor advertising doeleinden. Denk hierbij aan promotie van het entertainmentprogramma en attracties uit de omgeving. Op deze manier wordt het kanaal niet alleen een informatieve toepassing, maar ook een commercieel model. Narrowcasting speelt een belangrijke rol bij de digitalisering van vakantieparken!

De geleverde oplossing:

TSS heeft een CMS en standaard template set in de huisstijl van Vakantiepark Sallandshoeve opgeleverd.  Daarnaast is onze designer software meegeleverd, zodat templates ten allen tijden zelf aangepast kunnen worden. Er zijn 2 professional broadcast players geleverd, geschikt voor high-performance narrowcasting uitzendingen.

De infrastructuur en HDMI modulatoren zijn door Vakantiepark Sallandshoeve zelf aangeschaft en geïnstalleerd. Verder heeft er een redactie, beheerders en een designer trainingen plaatsgevonden voor de gebruikers. De montage en installatie van de players aan de HDMI modulatoren is door ons verzorgd. De hosting in de cloud en de service level zijn voor dit project voor 36 maanden afgesloten.

TIP! Lees ook wat we gedaan hebben bij recreatiepark De Leistert

Over de klant

Vakantiepark Sallandshoeve gevestigd in Holterberg in de provincie Overijssel biedt comfortabele vakantiehuizen en ruime kampeerplaatsen. Het vakantiepark bevindt zich in een prachtig natuurgebied en is de ideale locatie om met familie of vrienden tot rust te komen. De ideale uitvalsbasis voor een ontspannen vakantie

Project details:

  • Klant: Vakantiepark Sallandshoeve

  • Regio: Overijssel

  • Aantal locaties: 1

  • Oplossing: Broadcasting & Narrowcasting

  • Toepassing: Digitale informatiemap, informatiekanaal, park communicatie. Broadcast zenders: 2 informatiekanalen voor 150 vakantiebungalows

  • Opgeleverd: Q4 2022