Project omschrijving

Ultra Narrow Bezel Videowall voor Technolution

Voor het gloednieuwe pand van Technolution in Gouda heeft TSS een compleet videowall project gerealiseerd. De videowall zal worden ingezet om demonstraties te geven aan klanten. De videowall wordt voorzien van content via de Evado videowall player. Deze krachtige player zorgt voor professionele beeldkwaliteit. Met de Evado Designer is Technolution zelf in staat om onbeperkt templates te produceren voor de videowall. De templates worden voorzien van content door het Evado CMS.

LG monitoren

TSS heeft monitoren van LG ingezet bij de videowall van Technolution. Het betreft hier schermen van 47 inch met een ultra narrow bezel (schermrand). Twee schermen tegen elkaar aan gemonteerd levert een rand op van slechts 6,3mm!

Pull out mounts

Om de videowall zo strak mogelijk tegen de wand gemonteerd te krijgen heeft TSS hier gewerkt met zgn. pull out beugels met micro adjustment. Deze beugels kunnen afzonderlijk van elkaar naar voren worden gehaald na de montage zodat er ook na oplevering snel en eenvoudig achter de schermen gekomen kan worden mocht dit noodzakelijk zijn. De verticale en horizontale micro adjustment zorgt er voor dat de schermen perfect gesteld kunnen worden en zo een naadloos geheel vormen tegen de wand.

Over Technolution

Als technologiepartner creëren wij technische systemen en producten en maken deze tot een aanwinst voor uw organisatie. Uw toegevoegde waarde wordt vergroot door implementatie van een technologische oplossing die aansluit op de businesscase. Het is de missie van Technolution om klanten zorg uit handen te nemen op het gebied van complexe technologische vraagstukken met veeleisende randvoorwaarden.